La Policia proposa 15 sancions a clients i responsables de tres locals per incomplir mesures en Alacant

La Policia Nacional d'Alacant ha informat que ja treballa en l'aplicació de les noves restriccions en vigor des del 7 gener
Sancionats clients i els amos de 3 locals per incomplir mesures en Alacant | Unsplash | Michael Discenza

El Grup Operatiu de la Comissaria de la Policia Nacional de Districte Nord d'Alacant, en col·laboració amb la Unitat Adscrita en el territori valencià, ha fet 15 propostes per a sanció als encarregats i clients que es trobaven en tres locals en els barris de Colònia Requena i Santa Isabel.

Segons els agents, als primers se'ls ha proposat una sanció per excedir l'horari permés i, en segon lloc, al tercer local se li ha fet una proposta de multa per no respectar les mesures sanitàries i el distanciament social. A demés, en un dels locals els efectius van confiscar cocaïna i marihuana disposada en dosi, pel que es va donar trasllat al grup d'investigació competent per a fer les gestions.

La Policia Nacional d'Alacant ha informat que ja treballa en l'aplicació de les noves restriccions en vigor des del 7 gener. Després de les Festes de Nadal, la lluita contra l'expansió del Covid-19 ha derivat en l'aplicació de noves mesures preventives més estrictes per a evitar nous contagis.

Per això, les funcions dels agents desplegats en els dispositius s'han centrat en vigilar que el tancament dels establiments hostalers i de restauració siga a les 17.00 hores, que es complisca el toc de queda a les 22.00 hores, controlar l'aforament permés a l'interior dels establiments, fer el confinament perimetral del territori valencià, i vigilar que es complix la prohibició de fumar en terrasses d'hostaleria.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Confirmat un brot amb més de 40 contagis en la presó de Picassent" "URGENT: 310 municipis valencians registren casos de coronavirus en els últims tres dies"