Prohibit fumar a l'aire lliure si no es manté la distància mínima interpersonal

La Generalitat Valenciana manté la restricció en terrasses, platges i via pública

Esta nit es posa fi a l'estat d'alarma i amb ell totes les mesures de restricció vinculades a ell. La Generalitat Valenciana ha comunicat quines seran les noves restriccions que entraran en vigor des d'esta mateixa mitjanit i, en principi, estaran vigents fins al pròxim 24 de maig. L'objectiu és mantenir un cert grau de control per a garantir els bons indicadors d'esta quarta ona de la pandèmia de coronavirus.

No sols hi haurà toc de queda a les 00.00 i l'obertura de bars i restaurants fins a la 23.30, el Palau de la Generalitat també ha llançat una bateria de mesures per a mantenir les restriccions i no passar a una flexibilització total.Que passarà amb els fumadors si volen fumar al carrer a partir d'esta mitjanit?Quant al consum de tabac i assimilats, com per exemple els vapeadors o pipes, la Generalitat Valenciana ha decidit mantenir unes certes restriccions. El seu ús estarà condicionat al fet que es puga respectar l'espai interpersonal mínim de dos metres. De fet, des del Palau de la Generalitat insisteixen que no es podrà fumar en la via pública, terrasses, platges o altres espais a l'aire lliure, quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal de, almenys, 2 metres.

Esta limitació serà aplicable també per a l'ús de qualsevol altre dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, pipes o assimilats inclosos cigarrets electrònics o vapeo en espais a l'aire lliure o tancats.

Recordem

Recordem que la comissió interdepartamental ha decidit mantenir la prohibició de celebrar processions i altres activitats en el carrer que impliquen aglomeracions de persones. A més en els actes interiors l'aforo serà del 75% amb un màxim de 500 persones assistents. Això no obstant, es poden establir divisions de l'espai de fins a un màxim de 4 sectors diferenciats de 500 persones assistents en cada un d'ells, amb entrada i eixida, lavabos i servici d'hostaleria independents en cada sector.

Si són a l'aire lliure, l'aforo serà del 75% amb un màxim de 1000 persones assistents.
Estos aforos queden supeditats a què es poden guardar la distància de seguretat d'1,5 metres. A més, en estos actes no es podrà fumar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ximo Puig anuncia una 'obertura progressiva que ja no tindrà marxa enrere'" "La mascareta serà obligatòria a la voreta del mar"