Ximo Puig convoca este dimarts a la comissi贸 interdepartamental per a estudiar noves restriccions

La reuni贸 es produir脿 este dimarts a les 13.00 hores
El 56% dels contagis es produixen en l'脿mbit domiciliari | EFE

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha convocat per a este dimarts a les 13.00 hores una reuni贸 de la comissi贸 interdepartamental per a la prevenci贸 i actualitzaci贸 enfront de la Covid-19 per a analitzar les 煤ltimes dades i estudiar la possibilitat d'aplicar noves mesures, segons ha informat fonts de Presid猫ncia.

Este dilluns, el 'president' ha apuntat que el 56% dels contagis es produixen en l'脿mbit domiciliari o en l'estricta intimitat. Per aix貌, ha defensat que 芦estem en l'estadi de la corresponsabilitat禄, encara que no ha descartat en absolut noves mesures.

A dem茅s, en un missatge institucional este diumenge, el cap del Consell va avan莽ar que la Generalitat adoptar脿 mesures 芦encara m茅s restrictives禄 en l'脿mbit de la compet猫ncia auton貌mica si 茅s necessari i 芦des del convenciment que no hi ha disjuntiva entre salut i economia ni mesures neutres ni inn貌cues禄.

Puig va qualificar d'extrem un confinament prolongat en casa perqu猫 tindria greus efectes secundaris i 芦nom茅s podria decretar-ho el Govern espanyol, que en este moment el descarta禄.

El 'president' va afirmar que tota mesura 芦t茅 un cost, un mal i un impacte social, f铆sic i psicol貌gic禄, per aix貌 va defensar que 芦s'han de ponderar des del rigor m脿xim, encertant el moment i at茅s el b茅 col路lectiu禄. 芦En aix貌 ha estat, est脿 i estar脿 la Generalitat, des de la responsabilitat institucional禄, va remarcar.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCI脫: Continuen pujant els contagiats espanyols" "脷ltima hora: Els 65 brots valencians"