Puig es vacunarà enfront del Covid-19 quan li ho diguen les autoritats sanitàries

No creu que haja de ser dels primers per a donar exemple com han fet altres líders polítics «perquè la valenciana és una societat madura»
Puig es vacunarà enfront del Covid-19 quan li ho diguen | Europa Press

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha manifestat que es vacunarà contra el Covid-19 quan li ho diguen les autoritats sanitàries i no creu que haja de ser dels primers per a donar exemple com han fet altres líders polítics «perquè la valenciana és una societat madura».

Puig, en una entrevista a la cadena SER recollida per Europa Press, ha indicat sobre l'administració de vacunes, que arrancarà este diumenge, que unes 180.000 persones l'hauran rebuda ja abans d'acabar el primer trimestre de l'any 2021.

En general, sobre la gestió del coronavirus que ha fet el seu govern, ha indicat que no pot estar satisfet perquè «sempre hi ha coses que es van poder millorar». En qualsevol cas, creu que, tot i les insuficiències, el sistema públic de salut valencià «ha funcionat».

El cap del Consell està convençut que, si a l'inici de la pandèmia hagueren sabut aspectes que es coneixen ara del virus, hagueren actuat d'una altra manera. En eixe sentit ha afirmat sentir dolor per la pèrdua de vides i per les insuficiències patides.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Illa: «Tot el món va arribar tard» a la gestió de la pandèmia" "La Nit de Nadal acaba amb 56 denúncies i 10 actes en València"