La vacunació dels xiquets de 5 anys a la Comunitat comença dijous

Ximo Puig confia que tot el col·lectiu infantil estiga vacunat durant aquest mes de gener

Ximo Puig ha anunciat que a partir de dijous que ve començarà la vacunació dels alumnes de cinc anys.

El president ha recordat que amb la volta a les classes després es reprén la vacunació dels més xicotets a les aules.

"Aquest mes podrem aconseguir la vacunació del professorat i dels xiquets de cinc anys", ha resumit durant la roda de premsa posterior als objectius de l'Institut Valencià de Finances (IVF).

El president ha reiterat, com ha dit altres vegades, que la vacunació és la principal estratègia de lluita contra aquesta pandèmia i que la intenció del Consell és “intensificar” la vacunació massiva.

El procés es desenvolupa als centres educatius mateixos i per cursos, amb l'objectiu de mantenir els grups habituals de contacte i en presència d'un adult autoritzat.

D'altra banda, Ximo Puig ha insistit en la prudència i ha recordat que a la Comunitat Valenciana estem en plena sisena onada i que encara no hem arribat al pic de contagis.

Finalment, ha assenyalat que hi ha un acord amb les farmàcies perquè puguen comunicar positius dels tests d'antígens per ajudar a alleugerir els centres de salut. Un procés que començarà aquest mateix dilluns.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Passaport covid fals: 250 , bitcoins i una llarga espera" "28.846 nous casos i 12 nous morts per coronavirus en la Comunitat Valenciana"