Més de 52.000 valencians es neguen 'explícitament' a vacunar-se contra la COVID

La Consellera de Sanitat recorda que el 82,5% dels pacients ingressats a l'UCI no tenia completada la pauta de vacunació i demana 'reflexionar' als que no van a vacunar

Mentre Conselleria de Sanitat segueix donant dades de la població que ha rebut la pauta completa de vacunació contra la COVID i anuncia a més que a partir del dimarts 7 s'obriran noves vies per rebre la dosi "sense cita prèvia", surten també a la llum les xifres dels que "s'han negat explícitament a rebre la vacuna".

Segons les mateixes fonts, de moment són 52.154 persones les que han comunicat "de manera explícita a la Comunitat Valenciana el seu rebuig a rebre la vacuna contra el coronavirus.

Referent a això, hui la consellera de Sanitat, Ana Barceló, En la seua compareixença pública ha reiterat que la campanya de vacunació "ha evitat prop d'un miler de morts en esta última onada".

A més, ha utilitzat estes xifres que esgrimeix Sanitat per a enviar un missatge a estes persones que no volen vacunar-se argumentant que les bones dades, conseqüència de les vacunacions "haurien de fer reflexionar els que han ignorat les cites per acudir als centres de vacunació".

D'altra banda, Barceló ha reforçat el seu discurs de defensa de la vacunació recordant que el 82,5% dels ingressats a l'UCI "No té la pauta completa, mentre que entre els hospitalitzats en planta el 57,8% tampoc estan completament immunitzats". Unes xifres amb què ha conclòs la consellera, recorden que "ningú està fora de perill del contagi".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"702 nous casos de coronavirus i 6 morts en la Comunitat Valenciana" "La Generalitat 'estira' fins dilluns l'anunci de possibles noves restriccions Covid"