Mor Marcel Ricart, un futbolista de 7 anys després d'una llarga malaltia

La U.D. Taradell, el seu club, va confirmar la trista notícia el passat dijous
Una de les aficions de Marcel era jugar amb la U.D Taradell | U.D. Taradell

 

El futbol va tornar a viure una jornada de dol el passat dijous després de confirmar-se la mort de Marcel Ricart i Roca, un futbolista de solament 7 anys. La tràgica pèrdua va ser anunciada pel seu equip , la U.D. Taradell, que explicava que va perdre la vida perquè no va superar una llarga malaltia. 

Des d'este club barceloní, relataven que el jugador feia dos anys que formava part de la seua escola de formació. L'any passat va ser un dels membres de l'equip de la categoria prebenjamí. Combinava la seua passió pel futbol amb el bicitrial, a on també participava en competicions. 

Un colp dur per la família i el club

L'equip ha volgut expressar el seu condol a la família, especialment a sos pares Joan i Marta i a la seua germana Alba. En el seu missatge, han volgut quedar-se amb «la seua imatge disfrutant amb l'esport, amb els seus companys i amb el seu afecte i 'carinyo' que mostrava amb tots ells».  

És un moment especialment dur per a la família que informava que «no hi haurà capella ardent ni tampoc funeral per falta de forces».  La U.D. Taradell enviava un últim comiat per a Marcel desitjant que descansara en pau i que es poguera trobar «amb els teus germans Aniol i Arnau».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marc Márquez patix un accident" "Raúl Bravo, de presó pel cas Oikos a jugar en la UE Gandia, de primera regional"