La polèmica portada del 'Marca': «Depende, ¿De qué depende?»

Milers d'usuaris han lamentat la publicació en les xarxes socials
Pau Donés, cantant de 'Jarabe de Palo', va morir este dimarts 9 de juny | Jarabe de Palo

«Depende, ¿De qué depende?». Esta és la principal frase de la portada del diari deportiu 'Marca' d'este matí, que ve acompanyada d'una fotografia del futbolista del Reial Madrid CF, Marco Asensio, fent referència a la possibilitat de la seua tornada amb èxit a la competició després de patir una greu lesió en el genoll. La frase és un fragment de la cançó 'Depende' de Jarabe de Palo, el grup de Pau Donés, qui ha mort este dimarts 9 de juny

El cas és que, tot i incloure una frase del traspassat artista, en la portada no apareix cap fotografia ni cap text de Donés, només el fragment de la popular cançó. La publicació ha alçat tota classe de crítiques cap al diari, que veuen la portada com una falta de respecte i de poc tacte. Altres, la defenen.

Milers de reaccions en les xarxes

Les xarxes socials van plenes de milers de comentaris sobre l'última portada del diari deportiu 'Marca'. Alguns asseguren que «l'homenatge» no ha emocionat a ningú, que es tracta d'una falta de respecte cap a una persona que ha mort fa poc o que és una manera de «frivolitzar» la mort d'una persona tot i no haver-hi mala intenció. De fet, alguns usuaris demanen una rectificació pública del rotatiu i indiquen que un gest respectuós haguera sigut dedicar un espai en la portada.

Altres veuen la publicació com una «bona idea» per a homenatjar a Pau Dónes i la defenen. A demés, destaquen que el 'Marca' ha sigut l'únic diari deportiu sensible amb la mort del cantant i que ha fet un xicotet gest. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Les instal·lacions deportives que ja estan obertes en València" "Dol en el món del deport: Mor amb només 21 anys Hugo, promesa de l'esquí"