Sagunt serà subseu en els Gay Games 2026

Este gran esdeveniment esportiu lluita per l'acceptació de la igualtat i de la diversitat sexual
Sagunt serà subseu en els Gay Games 2026 | Ajuntament de Sagunt


València ha sigut la guanyadora de les ciutats en les quals es podia celebrar els Gay Games en l'any vinent 2026 després de tres mesos de preparació per a la candidatura. En eixe sentit, Sagunt es convertirà en subseu d'este gran esdeveniment esportiu i cultural mundial que lluita per l'acceptació de la igualtat i de la diversitat sexual. La candidatura de la ciutat de València competia per ser la seu amb les ciutats de Munic i Guadalajara (Mèxic).

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha explicat que els Gay Games pretenen ser un esdeveniment inclusiu, del qual està molt orgullós que Sagunt siga subseu i al qual anima a tota la ciutadania a participar: «Els Gay Games pretén ser un esdeveniment inclusiu, en el qual tothom, independentment de la seua condició sexual, de la seua identitat de gènere i de la seua raça, està convidat a participar. És un esdeveniment que des de l'esport el que promou és la igualtat entre totes les persones i, precisament per això, Sagunt està molt orgullosa de poder haver jugat un paper a aconseguir esta candidatura».

Al que ha afegit: «Serem subseu, jugarem un paper importantíssim en la part cultural i animarem a tots els nostres clubs esportius i a tota la ciutadania a participar en esta gran festa de la inclusió i en esta gran festa per la igualtat».

El passat mes d'agost l'Ajuntament de Sagunt i l'Institut Valencià de Cultura rebien en el Teatre Romà, en el marc del festival 'Sagunt a Escena', a tot el Comité Internacional Seleccionador de la seu dels Gay Games.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un brot massiu al CD Castellón l'obliga a suspendre els dos pròxims partits" "València serà la seu dels Gay Games 2026"