La celebració de les Falles 2020 continua sent una incògnita

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que no està gens clar que se celebren en juliol
La 'meditadora', tot un símbol de la crisi del coronavirus, s'ha salvat de les flames | Ajuntament de València

 

La celebració de les Falles 2020 continua sent tota una incògnita després de la seua cancel·lació per la pandèmia del coronavirus. A pesar de què l'Ajuntament de València no tardà ni 24 hores en anunciar una nova data, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que no està gens clar que se celebren en juliol.

 

En este sentit, Puig ha afirmat, en declaracions a Televisi√≥ Espanyola (TVE), que ¬ęl'Ajuntament va proposar celebrar-les a mitjan juliol, per√≤ en estos moments √©s molt aventurat saber qu√® va a passar en els pr√≤xims mesos. Est√† la voluntat de celebrar enguany les Falles 2020, per√≤ dep√©n molt de com sigam capa√ßos de derrotar a esta pand√®mia¬Ľ.

 

El pla B, en octubre

Per aix√≤, el pla B de la Generalitat Valenciana seria celebrar les Falles en octubre, aprofitant el pont, ja que el dia 9 √©s festiu en el territori valenci√† i el 12, en tot l'Estat, que a dem√©s cau en cap de setmana. D'esta manera, la Plant√† cauria en dijous i la crem√†, en dilluns.

 

Per√≤ s√≥n moltes les veus que s'oposen a esta nova data, ja que les Falles 2020 se solaparien amb les del 2021. S√≥n moltes les comissions que fan l'elecci√≥ de les seues falleres majors molt abans o que celebren la presentaci√≥. A dem√©s, tamb√© es retardaria l'elecci√≥ de les Falleres Majors de Val√®ncia del 2021

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!