Coneix als mantenidors de les Falleres Majors de València del 2020

Un metge i una professora-actriu seran els encarregats d'acompanyar-les durant l'exaltació
Les Falleres Majors de València ja coneixen als seus mantenidors | Wikipedia

 

Les Falleres Majors de València 2020 ja coneixen als seus mantenidors, les persones que faran el discurs més emotiu de la seua exaltació, un dels actes més esperats per les representants de les falles. Enguany seran un metge i una professora-actriu els encarregats d'estar al seu costat.

 

Inma Guerrero Bolinches i José Alejandro Giménez, els mantenidors de les Falles 2020

La mantenidora de la Fallera Major Infantil de València, Carla García, serà Inma Guerrero Bolinches, professora de primària i fundadora del Cor d'Integració 'Veus Vedrunes'. La seua vinculació en el món de les falles és llarga, i des del 2017 al 2019 va ser la Vicepresidenta de Cultura, Censos, Arxiu, Biblioteca i Publicacions de la Junta Central Fallera. A demés, Inma Guerrero també destaca per la seua faceta d'actriu, a qui l'any passat li van donar el premi a millor actriu de la Gala de la Cultura.

 

Inma Guerrero, mantenidora de la Fallera Major Infantil de València, i José Alejandro Remohí, mantenidor de la Fallera Major de València | València Diari
 

El mantenidor de la Fallera Major de València serà José Alejandro Remohí Giménez, metge i fundador de l'Institut Valencià d'Infertilitat (IVI), que porta vinculat al món faller des de la seua infància. Des de l'any 2010 és membre de la falla Almirall Cadarso-Comte d'Altea i, a demés, té un vincle amb la fallera major, Consuelo Llobell, ja que va ser professor d'ella mentres estudiava la carrera. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!