Ja se sap qui farà els vestits oficials de les falleres majors de València i les seues corts d'honor

Esperanza Pradas, la primera adjudicatària, va renunciar per motius de salut

Ja sabem qui farà els vestits oficials de les falleres majors i corts d'honor de València | Indumentària Serrano i Navalon

El passat 18 de desembre Junta Central Fallera va formalitzar els nous contractes de confecció dels vestits oficials de les falleres majors de València i les seues corts d’honor després de començar un nou procediment simplificat d’urgència previst per la llei de contractes del sector públic.

La firma Serrano i Navalón serà l’encarregada de la confecció del primer vestit oficial de Consuelo Llobell i la seua Cort d’Honor, mentres que el segon vestit oficial serà confeccionat per Marian Indumentària. En el cas de les representants infantils, serà la mateixa empresa, La Joia indumentària, la que assumisca la confecció dels dos vestits oficials.

Estes empreses, amb àmplia experiència en el sector, ja havien participat prèviament de la licitació inicial dels diferents lots de la que va ser adjudicatària la firma Esperanza Pradas, que va renunciar voluntàriament fa uns dies per motius de salut.

La JCF ha agraït «el gran esforç dels nous indumentaristes»

D'esta manera les màximes representants de la festa fallera podran estrenar la seua indumentària dins del termini, en les dates previstes, coincidint amb les Gales de la Cultura amb les que comença el programa oficial de festes i que se celebraran el segon cap de setmana de gener.

La Junta Central Fallera ha volgut agrair «el gran esforç dels nous indumentaristes oficials per a complir amb la seua faena i la responsabilitat mostrada per l'anterior adjudicatària per afavorir la transició». També han volgut destacar «la pressa amb què el personal tècnic de l'Organisme Autònom Municipal de la Junta ha tramitat el complicat procés administratiu per a garantir la seua comesa en el marc de les lleis de contractació del sector públic».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El programa d'actes definitiu de les Falles 2020" "Es repartiran 90.000 gots reutilitzables per a estes Falles en València"