La Falla infantil de 2020 se plantarà amb la del 2021 en la Plaça de l'Ajuntament de València

La Falla infantil de 2020 no es va poder cremar per la pandèmia
Els artistes Ceballos i Sanabria han presentat el seu projecte per a la falla infantil municipal de l'any que ve, baix el lema 'Saps qui s√≥c? Tamb√©!' | Ajuntament de Val√®ncia

La Pla√ßa de l'Ajuntament de Val√®ncia tindr√† dos falles infantils en 2021, en haver-se decidit que la falla municipal de 2020, que no va poder cremar-se per la pand√®mia, tamb√© es plantar√† al costat de la del pr√≤xim any.

En un acte presidit pel regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de Val√®ncia, Carlos Galiana, amb la pres√®ncia de les falleres majors de Val√®ncia, Consuelo Llobell i Carla Garc√≠a, i les seues corts d'honor, els artistes Ceballos i Sanabria, seleccionats per un jurat integrat per representants del m√≥n faller, art√≠stic i social de la nostra ciutat, han presentat el seu projecte per a la falla infantil municipal de l'any que ve, baix el lema 'Saps qui s√≥c? Tamb√©!'.

¬ęAlguns espais de Val√®ncia, com el Palau de Ripalda, centraran les escenes de l'obra, que comptar√† amb personatges com Mariano Benlliure, el pare Jofr√©, Blasco Ib√°√Īez o Blanquita, un personatge molt conegut en el Carme, o la marquesa de Ripalda¬Ľ, han explicat els artistes.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Ja se sap quins artistes fallers s'encarregaran de la Falla Municipal 2021" "La Falla Municipal Infantil de 2021 ja té artistes fallers"