Les falles de Paterna 2021 se celebraran del 8 al 12 de setembre

També estan preparant diferents activitats virtuals per al 15 i el 19 de març d'enguany -data en la que se celebrarien les falles-
Les falles de Paterna 2021 seran del 8 al 12 de setembre | Ajuntament de Paterna

Les 17 comissions que conformen la Junta Local Fallera de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), han acordat les dates per a les falles de 2021. Concretament, la celebració de les Falles d'este any serà del 8 al 12 de setembre, tal com ha informat l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo a través de les xarxes socials. 

Després de la decisió fa uns dies de les Juntes Locals i de la Junta Central Fallera, juntament amb la conselleria de Sanitat i Cultura, de posposar les falles d'este any al segon semestre de 2021, la JLF de Paterna ha explicat que vist el calendari faller 2022 i «amb la finalitat d'interferir en el mateix el menys possible, acorden celebrar la setmana de falles 2021 del 8 a 12 de setembre».


En este sentit, les comissions avancen que des d'esta mateixa setmana començaran la confecció del programa d'actes, amb totes les mesures de seguretat.

A demés, estan preparant diferents activitats virtuals que tindran lloc entre el 15 i el 19 de març d'enguany perquè els valencians no perden l'esperit i tradició d'estes dates tan assenyalades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Joan Ribó dona a entendre que no hi haurà Falles en març" "Plantejaran a Sanitat diferents opcions per a celebrar les Falles 2021"