Els famosos de Los Ángeles es vestixen amb moda valenciana

La popular actriu i cantant Lea Michele ha portat un vestit de disseny de 'Reem Acra' amb tela valenciana

El conjunt de Lea Michiele | Instagram

 

La popular actriu i cantant Lea Michele, més coneguda pels seus papers en series de televisió com Glee o Sream Queens, va portar posat un vestit de disseny de 'Reem Acra', amb una tela molt similar al dels vestits tradicionals valencians. 

La jove, que va compartir catifa roja amb altres actrius i actors de primer ordre, va triar este conjunt per a la gala 'AmfAR', una trobada benèfica celebrada en la ciutat de Los Angeles, que busca obtindre beneficis en la lluita contra la Sida. 

El vestit, era de colors foscos, amb falda de vol, i representava en tot el conjunt emblemes molt similars als espolins de fallera i bellea. A més, comptava amb dos llaços de ras a l'altura dels muscles. 

El vestit, obra de Reem Acra, pertany a la seua col·lecció d'esta tardor, i no és l'únic que seguix el perfil de la indumentària clàssica valenciana.

L'actriu ha pujat diferents fotos i vídeos en les xarxes socials on lluix orgullosa el conjunt i fa promoció al món sencer de la qualitat i el valor de la moda valenciana

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una exposició gratuïta mostrarà els primers premis de les Falles dels últims 20 anys" "Prohibit el botelló en les falles 2020"