La suspensió dels Santfermins posa en dubte la celebració de les Falles en juliol

La data de celebració de la festa fallera continua sent una incògnita
La data de la celebració de les Falles continua sent una incògnita | Ajuntament de València

 

Este mateix dimarts, s'ha conegut la notícia de què els Santfermins 2020, que se celebren en juliol, han quedat suspesos per la pandèmia del coronavirus. Són moltes les celebracions que han hagut de ser posposades, moltes d'elles sense data confirmada de retorn, com les Falles.

 

«Els hem convocat per a donar una notícia que, per molt esperada que fora, no deixa de produir tristor. Hem pres la decisió de suspendre les festes de Sant Fermí d'enguany», ha anunciat l'alcaldessa de Pamplona, Ana Elizalde.

 

Davant d'esta notícia, la incògnita de la celebració de les Falles es complica encara més. L'alcalde de València, Joan Ribó, afirmà en un primer moment que se celebrarien en juliol, mentres que fa només unes setmanes el president de la Generalitat, Ximo Puig, assegurà que no estava gens clar que la festa fallera se celebrara en estiu.

 

Una data que pareix, ara més que mai, que no serà la definitiva. A pesar d'això, no serà fins al dia 16 de juny que l'Ajuntament i els representants de les comissions falleres decidiran la data definitiva o estudiaran unes altres. Una de les més sonades és el pont d'octubre, però això no ho sabrem fins que no es faça l'anunci oficial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!