La Generalitat lliura els premis ‘Hui descansa el cotxe’ 2022-2023

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori ha lliurat els premis de la convocatòria 2022-2023 ‘Hui descansa el cotxe‘ amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.


Rebre les notícies de València Diari

A l’acte, en què han assistit la directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez Ruzafa, i el director general de Transport i Logística, Manuel Ríos, s’han reconegut a 15 col·legis de la Comunitat Valenciana, cinc professors i cinc més famílies pel seu compromís amb una mobilitat més sostenible i menys contaminant.

Hui descansa el cotxe és una activitat de formació i comunicació, que organitza la Conselleria dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, i que pretén traslladar a les llars un missatge clar i contundent dels xiquets i xiquetes de Primària perquè els majors eviten l’ús indiscriminat de l’automòbil a la vida quotidiana.

En aquesta edició, l’activitat ha consistit a compondre una lletra per a una cançó sobre mobilitat sostenible, gravar a classe un vídeo i donar-la a conéixer a les xarxes socials. Pel que fa a les activitats a la llar, s’ha completat un puzle sobre mobilitat mentre les famílies han avaluat la petjada ecològica dels seus desplaçaments a través d’un qüestionari senzill d’hàbits de mobilitat quotidiana.

En total, la Generalitat ha rebut 30 vídeos procedents de col·legis d’Infantil i Primària de tota la Comunitat. A més, unes 40 famílies han participat en les activitats proposades per fer a les llars.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies