L'horòscop diari del 24 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 24 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estaràs encantat de fer plans de futur amb la teua parella, amb els teus amics, però no t'oblides de gaudir del present. Potser l'actualitat està una miqueta agitada, però ja es va apreciant la llum al final del túnel.

Et toca ser més pacient en el treball, especialment si estàs esperant una documentació important, com un contracte que has de rubricar.

Adoptaràs de manera natural un estil de vida saludable, i et resultarà senzill fer dieta fins i tot estant en cap de setmana. Sabràs com combinar els esdeveniments socials amb una alimentació correcta.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els mitjans de comunicació han provocat que, moltes vegades, penses en l'amor com un sentiment una miqueta teatral. Que quan estàs amb la teua parella han de cantar els ocellets, i que només es pot demanar matrimoni a la teua parella de genolls i a la llum de la lluna.

Pots parlar lliurement sobre el que et preocupa en relació al teu treball; moltes vegades ets el major censor dels teus pensaments. A vegades es dilueix la línia que separa el teu treball del teu descans personal.

No saps bé quan acabes les teues funcions i quan comença el teu temps d'oci.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Este serà un dia perfecte per als nadius del signe dels bessons que gaudiran de magnífiques energies per part de la Lluna en quart creixent en el signe de Lliura.

Mantenir una visió positiva t'ajudarà a aconseguir les teues metes. D'altra banda, si necessites consells el millor és buscar el suport que pot brindar-te una amiga o germana. Una dona de característiques juvenils i harmòniques pot ajudar-te a resoldre alguns dubtes.

Disposar de tot el poder del teu organisme, tens molt per a gaudir quan el cuides i li dones el teu millor tracte és l'energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)


Ets un mestre de la seducció. Sabràs triar quin camí és el que li interessa prendre d'aquells que té oberts davant de si. Alguns se sorprendran en admetre que estan enamorats de més d'una persona alhora.

Els diners fluiran cap a la teua cartera, i a més, sabràs aprofitar el teu valuós temps per a dur a terme accions sense ànim de lucre i ajudar als més necessitats.

Fas molt bones relacions amb altres persones que tenen els mateixos interessos que tu en matèries de salut, com per exemple, companys de gimnàs.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

T'agradaria viure noves experiències i deixar la rutina, però això és una cosa que també pots fer en parella, Leo. Ets el signe que representa la creativitat així que, fes ús d'ella i reviu l'espurna de la teua relació.

Et posaràs les piles per a liquidar tasques endarrerides o estancades i aconseguiràs acabar-les sense procrastinar. Este aspecte també es veurà reflectit en els diners perquè trauràs una mica d'aquí i d'allà per a liquidar petits deutes.

La teua sang atraurà els mosquits i altres insectes que estaran encantats de picar-te, et recomanem que portes amb tu un esprai corporal repel·lent.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teua vida sentimental estarà sota el signe de l'optimisme. Gaudeixes cada dia que et dona la vida com un regal, has aprés a valorar fins als més petits detalls gràcies a la situació global tan complicada a la qual ens hem enfrontat.

El teu gust per l'excel·lència pot tornar-te molt rígid en el treball, i se't pot escapar una resposta fora de lloc amb els teus companys.

La teua curiositat per la salut i el benestar et permetrà trobar una solució als diversos problemes que t'assalten en la teua vida quotidiana. Sabràs triar molt bé les fonts d'informació.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)


Pot ser que hui les tensions se succeïsquen en el pla amorós. És molt probable que existisquen malentesos amb la parella, encara que estos no conduiran en cap moment a greus conflictes.

En l'àmbit laboral, podran concretar negocis i resoldre assumptes burocràtics que hagen quedat pendents. No obstant això, a partir d'esta data, no serà convenient que duguen a terme cap de les tasques esmentades.

Quant a la teua salut, és probable que el decaïment i la falta d'energies siguen els pitjors enemics de Lliura durant el dia de hui.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Venus en oposició al seu signe solar els sorprendrà amb les seues benediccions. Es veuran més atractius del corrent i la sensualitat serà la seua signatura.

Potser et sents pres d'una situació que demanda massa atenció o pot ser que hages d'ajudar a un germà o amic amb un tema avorrit i que no et genera gens d'interés.

La necessitat de processar emocions i sentiments d'alt voltatge podria obligar alguns nadius a prendre un descans més prolongat de l'habitual.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop de hui per a Sagitari aconsella considerar acuradament els desitjos dels éssers estimats. Arribarà un període difícil i serà necessari el seu suport. És especialment important no oblidar-se dels amics.

En l'àmbit professional i financer, hauràs d'anar amb compte amb els estafadors i fer consultes sobre possibles socis abans d'iniciar la cooperació.

En la salut, hui podries sentir-te especialment fatigat, això no farà que deixes de complir amb la teua planning diari d'activitats. De fet, al final de dia et sentiràs una cosa més recuperada en contra de tot pronòstic.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquells nadius que estan solters pot ser que comencen un vincle de característiques diferents de les que habituals, Urà es troba cara a cara amb la deessa de l'amor i porta grans sorpreses.

Si estàs patint una situació de desocupació, seria fonamental avaluar si és possible començar una emprenedoria pel teu compte. Els astres t'afavoreixen en tot el que refereix als negocis.

Procura realitzar exercicis per a mantenir la teua musculatura forta i flexible.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Molts Aquari prendran decisions importants en el transcurs del dia respecte a les seues relacions afectives. Els qui no ho facen, seguiran una rutina que per moments arribarà francament a avorrir-los.

En el terreny professional començaran a veure el fruit dels seus esforços a través d'augments de sou o retribucions inesperades, provinents de negocis que van emprendre uns mesos enrere.

En la salut, si aconsegueixen despreocupar-se d'uns certs assumptes sense importància, la salut no sofrirà majors trastorns. Deuen, això sí, tractar de cuidar especialment el seu sistema nerviós i la seua postura corporal.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si t'estàs preguntant si és possible que la teua parella rectifique en la seua petició de signatura de divorci o ruptura la resposta és sí. Encara t'estima i el teu cònjuge no està segur d'esta decisió. Demostra-li el teu amor.

Els astres indiquen un augment de les hores de treball o un canvi d'ocupació (el que comportarà un augment de sou). Si l'empresa per a la qual treballes vol manar-te a l'estranger a treballar, esbrina si poden obligar-lo a això.

Saps bregar amb els teus canvis bruscos emocionals però si els alts i baixos anímics són constants hauries de visitar un psiquiatre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari