L'horòscop diari del 9 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 9 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teua vida social es reactivarà i tindràs trobades reveladores. Serà un moment excel·lent perquè et connectes amb les teues amistats i perquè et llances en alguna nova activitat grupal. Se t'ocorreran idees molt originals i les teues iniciatives marcaran tendència.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)


Una persona que admires et transmetrà molta confiança en l'àmbit espiritual i t'ajudarà a reconnectar-te amb la fe. Recorda que la teua existència té un propòsit i que tu has encarnat en este pla per a complir una missió divina. La teua veu interior t'assenyalarà el camí.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)


El més sorprenent este diumenge serà descobrir alguns dels teus sentiments més profunds, començar a debanar un cabdell d'emocions intenses que tenies guardades en el fons de l'ànima.

Respecte dels temes financers serà important evites per tots els mitjans la temptació d'adquirir béns inútils. El teu estat d'ànim i una imperiosa necessitat de gratificació poden portar-te a despeses desmesurades.

Sota la influència de Mercuri en el teu signe podries desenvolupar alguns problemes que afecten la mobilitat dels braços.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)


Superaràs una prova important i això t'omplirà de satisfacció. T'adonaràs que tens armes molt poderoses per a lluitar i obrir-te camí en la vida. El teu pare, la teua mare o algú que admires et brindaran el seu suport i reconeixement.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)


Els contactes amb altres regions seran molt positius. És possible que t'arriben bones notícies de l'exterior o que conegues a persones de diferents cultures. Serà una bona oportunitat perquè t'apuntes en alguna classe d'idiomes àmplia els teus coneixements!

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estaràs més ambiciós i tindràs un bon olfacte per als negocis. Si et toca comprar un nou telèfon, renovar el teu ordinador o qualsevol altre electrodomèstic avui podria ser un bon dia, ja que els astres assenyalen que faràs bones inversions.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pots observar fàcilment la psicologia de les persones pròximes a tu i identificar els seus patrons emocionals ocults. Avui buscaràs establir connexions emocionals profundes i honestes.

En el professional, has de tenir més en compte els requisits del lloc de treball, sobretot les que juguen un paper important en la creació de bones relacions amb els col·legues.

En la salut, hi haurà moments en els quals no voldràs fer res en absolut, però hauràs de recuperar la teua força de voluntat. En cas contrari, notaràs que ja no pots seguir com solies fer-ho i acabaràs en complet declivi.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et sorgiran desitjos de posar ordre en la teua llar. Aprofita este impuls positiu per a llevar-te de damunt estes andròmines velles que només et lleven espai. Si necessites una motivació extra pots posar una música que t'agrade. Comptaràs amb la col·laboració dels teus familiars.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Venus, l'astre de l'amor, influenciarà de manera molt positiva la teua vida sentimental en els pròxims 24 dies. Si estàs en parella notaràs que es renoven les ganes d'estar junts. Si estàs solter hi ha grans xances que en este període trobes un ésser afí.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui sentiràs l'impuls de protegir els teus afectes. És possible que li faces un regal a algun parent o que li brindes ajuda perquè puga avançar amb un projecte personal. A més, podria ser una bona ocasió perquè planifiques un viatge en família.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe segurament estan tractant d'impressionar a algú, el consell de les estrelles és que sigues tu mateix. Si actues amb naturalitat, esta serà la millor carta de presentació.

En l'àmbit professional, has decidit deixar de costat estes grans aspiracions que tenies, i de moment continuar treballant dia a dia on estàs ara. La qual cosa no significa que no tingues clar que en algun moment faràs el salt.

En la salut és possible que alguns nadius del signe es constipen o patesquen algun problema relacionat amb les vies respiratòries.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Avui podria ser un bon dia perquè et dónes un gust personal invertint en alguna cosa que augmente la seua sensació d'independència i autonomia. A més podries rebre una ajuda o un ingrés que no tenies previst. Aprofita les ones d'abundància.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop diari del 4 de maig" "L'horòscop diari del 3 de maig"