Nadal molt tranquil i atípicament càlid

La nit serà molt poc freda i este dia de Nadal les temperatures tornaran a arribar als 20ºC en moltes comarques del territori valencià
El sol dominarà en totes les comarques valencianes este Nadal | Xavi Cabo

L’anticicló s’ha fet amo i senyor de la situació meteorològica durant estes festes de Nadal. No només durant esta jornada tan mediàtica, sinó que l'oratge anticiclònic i estable també predominarà, com a mínim, fins a cap d’any.

Nadal sense rastres hivernals

Esta nit de Nadal serà molt suau. Esperem un cel completament ras i les temperatures seran molt suaus i molt poc fredes. Els valors se situaran al voltant dels 15ºC al litoral i entre els 8 i els 12ºC en l’interior i en zones més elevades. Fins i tot, no es descarten algunes boires cap a l’interior de València.

El dia de Nadal d'este any pareixerà més un dia d’octubre o març que no de Nadal. El sol dominarà tot el dia acompanyat d’una calma absoluta. Tot i que despertarem amb temperatures fresques a primeres hores, ràpidament quan isca el sol els valors pujaran clarament i se situaran al voltant dels 20ºC en València, Alacant i Castelló. Només quedaran per baix d'esta xifra en l’interior o en les zones més elevades de Castelló i Alacant.

Mapa de símbols previst per a Nadal | Aemet

Sense canvis el tram final d'este 2019

De cara a les pròximes jornades, ja mirant cap al cap d’any, no esperem cap canvi d'oratge. L’anticicló seguirà sent el protagonista amb dies molt pareguts al d'este Nadal.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'atípic final de tardor i inici d'hivern deixa un Nadal sense neu en Moscou" "Dimarts radiant i plàcid"