ÚLTIMA HORA

Confirmats 6 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

L’ona de calor arriba al punt màxim este dissabte

Diumenge les màximes afluixaran i començaran a aparéixer alguns intervals de núvols. El dilluns, les temperatures baixaran més
L'onada de calor ens pot portar temperatures de fins a 38º dissabte | Arxiu

 

Este cap de setmana seguirà l’ona de calor. Els termòmetres arribaran al punt màxim amb la persistència de la massa d’aire càlid d’origen nord-africà. Durant el dissabte, tant les màximes com les mínimes pujaran més respecte al divendres. Les màximes previstes en les tres capitals de província seran de 32º en Alacant, 36º en València i la més elevada en Castelló de la Plana, amb 37º. La temperatura més elevada se situarà en 38º en l’interior de València.

 

Quant a les temperatures mínimes, la nit del divendres al dissabte es tornaran a registrar uns valors per damunt dels 20º en pràcticament tot el territori. Este ambient tropical de basca i calor farà que seguim parlant de nits de molt mal dormir, més que l’última matinada.

 

Tot el dissabte amb predomini del cel ras | AEMET

 

L’ona de calor serà la causant que dissabte seguisquen activats els avisos per calor extrema en pràcticament tota la Comunitat Valenciana, amb part del litoral de la Marina quedant al marge de la situació. Hi haurà una elevada probabilitat que s’arribe inclús als 38º. Per altra banda, durant la jornada s’espera un dia assolellat generalitzat.

 

Mapa del dissabte amb avisos per calor extrema | AEMET

 

Diumenge començaran a aparéixer alguns núvols

De cara al diumenge apareixeran alguns intervals de núvols però que ens deixaran molts moments de sol. Ja no tindrem ona de calor, les temperatures màximes afluixaran, sobretot en gran part del litoral, a on s’esperen valors entre 31º i 33º. Les mínimes es mantindran iguals, cap als 21º.

 

Al principi de la setmana que ve continuaran els intervals de núvols. Quant a les màximes, els termòmetres baixaran entre 2 i 3 graus; en canvi, les mínimes ho faran entre 1 i 3 graus. Dilluns ja tindrem algun valor per davall dels 20º de nit, concretament, en les muntanyes de Castelló, amb 19º.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!