El fred s’intensificarà durant les pròximes jornades

Pareix que, tot i el fred, tindrem poques pluges i seguirem amb vents del nord-oest cada dia més freds
El cel rogenc seguirà present en l'eixida i posta de sol | MeteoMoià

 

Al llarg d’esta nit de dimarts, poques novetats hem d’esperar en el temps. El cel seré seguirà dominant en tota la costa i els núvols alts formats pel vent seguiran presents en moltes zones de l’interior. Les temperatures, esta nit, seguiran baixant i l’ambient demà al matí serà de sensació de gelor que s’accentuarà amb el vent que tornarà a bufar fort.

 

Dimecres encara ventós

El vent tornarà a ser el gran protagonista de la jornada, especialment en les comarques de Castelló, a on encara es podrien superar els 80 km/h. En este sentit, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), manté l’alerta durant tota la jornada per estes ràfegues que encara poden ser fortes.

 

Avisos per vent este dimecres: ratxes superiors als 80 km/h | Aemet

  

 

L’ambient de primeres hores serà fred i el vent accentuarà la sensació, però, a pesar de tot, el vent de ponent al migdia es recalfarà un poc i això farà que de nou tornem a superar els 20ºC en les comarques centrals de València i en el litoral d’Alacant. El sol dominarà durant tota la jornada amb l’excepció d’alguns núvols alts que cobriran un poc el cel.

 

Previsió de símbols per a este dimecres | Aemet

 

La pròxima nit serà clarament més freda en l’interior de la comunitat. Algunes zones ja podran vore valors molt pròxims als 5ºC mentres que, en el litoral, el termòmetre podria baixar puntualment dels 10ºC.

 

Arriben les temperatures més baixes de la tardor

Dijous tindrem un dia més ennuvolat i potser amb alguns arruixons febles en les comarques de Castelló i nord de València. Temperatures en lleuger descens. A partir de divendres, tornarà a fer sol però encara arribarà més aire fred acompanyat de vents del nord-oest que seran més intensos en Castelló i moderats en la resta del territori. Tot això farà que tinguem els valors més baixos d'esta tardor. El cap de setmana és probable que punts elevats de les serres d’Alacant o Castelló s’arrimen a la marca dels 0ºC durant les matinades.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!