A la basca s'afegiran les tronades

Els núvols no seran tan abundants com ahir o com dilluns i això afavorirà un ascens de les temperatures que deixarà un dia molt pesat

Hui farà tanta basca o més que els últims dies. Els núvols no seran tan abundants com ahir o com dilluns i això afavorirà un ascens de les temperatures que deixarà un dia molt pesat perquè la humitat es mantindrà alta per tot arreu però sobretot a les poblacions pròximes a la costa on en no res que fem de seguida suarem molt.Demà dijous a la basca s'afegirà el risc de tronades que podrem començar a intuir cap a migdia al nord quan els núvols començaran a fer-se més compactes. Els núvols d'evolució creixeran amb gana a la mitat nord de la Comunitat on de vesprada podran descarregar amb intensitat moderada o forta sobretot en punts de muntanya del nord i de l'interior.

Les temperatures es mantindran en valors d'estiu tot i que de vesprada allà on descarreguen les tempestes de seguida baixaran les temperatures.


Les tronades tindran continuïtat la resta de la setmana. Caldrà seguir de prop les previsions perquè tot indica que a partir de divendres podran ser més generals i descarregar amb més intensitat, i tot i que seran més probables al nord i per l'interior algunes previsions també donen pluges tempestuoses al centre i a la costa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es dispara la basca" "Toca uns dies de calma"