La borrasca Fabien deixa arbres caiguts per tota València i paralitza una línia de tren

Els bombers han hagut de realitzar més de 200 actuacions entre el dissabte i el diumenge
Incident en l'estació d'Ontinyent | Bombers

La borrasca Fabien ha causat un gran número de problemes en diferents punts del territori valencià, i en concret, en la província de València, on els bombers han hagut de realitzar més de 200 actuacions entre el dissabte i el diumenge, la mitat d'elles, durant la matinada. 

En municipis com Alginet, Xàtiva, Gandia, Sueca, Torrent, Alzira, Albuixech, Godella, Ontinyent, València i Paterna, els efectius del Consorci Provincial de Bombers, van haver de dur a terme actuacions d'urgència, pels desperfectes que les ratxes de vent havien causat. 

El major incident es va produir en Ontinyent, on un arbre es va desplomar en l'estació de tren. Per este motiu, la circulació ferroviària entre Alcoi i Xàtiva, s'ha vist interrompuda este matí, al voltant de les 10.00 hores i no s'ha pogut restablir fins a quasi una hora després, quan els bombers han deixat la via lliure. Els viatgers afectats han realitzat el trajecte tallat per carretera segons ha informat Adif i el Centre de Coordinació d'Emergències.

També en municipis com la Vallada, un arbre ha caigut en un mur en la via pública, i en Moixent altre arbre han danyat una pasarel·la. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Després de la tempesta, més calma diumenge amb l’entrada de l’hivern" "Fotos: La borrasca Fabien tomba arbres, murs i mobiliari urbà en València"