La borrasca Fabien tomba arbres, murs i mobiliari urbà en València

Les fortes ratxes de vent que s'estan donant afecten a alguns municipis
Arbre caigut en Vilamarxant | Twitter

Els estralls de la borrasca Fabien estan causant problemes en el territori valencià, a causa de les fortes ratxes de vent que s'estan donant en alguns municipis. 

Un d'ells, ha sigut la caiguda d'un arbre en la ciutat de València, sobre un vehicle que estava estacionat en la via pública. En concret, l'incident ha tingut lloc en el carrer Horticultor Bosch, prop del barri de Benicalap. A pesar dels danys materials, no hi ha hagut que lamentar cap ferit, i els efectius de bombers s'estan encarregant de retirar l'arbre. 

No ha sigut l'únic incident, ja que efectius de bombers dels parcs de Burjassot i de Paterna s'han hagut de traslladar fins al carrer séquia de Moncada en Burjassot, en l'Horta de València, on un mur ha estat a punt de caure en el carrer. La paret, que compta amb un clos superior i una planta enfiladissa, ha hagut de ser apuntalat pels efectius, i bolcar cap a fora de la via pública per a evitar danys majors. 

També en Vilamarxant, en la comarca de Camp de Túria, un arbre s'ha desplomat en un parc infantil, recaient damunt el tancat de protecció, que s'ha trencat, motiu que ha impedit més danys en el carrer. Tampoc hi ha hagut que lamentar cap ferit. 

Ja ahir, a última hora, els bombers van haver d'actuar per la nit d'urgència, en el municipi de Cullera, en la Ribera Baixa (València), davant el risc imminent de caiguda d'una planxa metàl·lica que es trobava a diferents metres d'altura. L'incident es va produir en el polideportiu municipal, que en eixos moments es trobava ple d'usuaris que estaven realitzant activitats deportives en la instal·lació. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vents huracanats en l'interior del territori valencià" "Borrasca Elsa: 4 morts en la península pel fort temporal"