La DANA se'n va però es queden el vent i el fred

les precipitacions de neu continuaran afectant la zona acumulant més centímetres a les zones on més ha nevat fins ara


A poc a poc, sense pressa, la DANA anirà retirant-se i desfent-se.

Hui es divideix en dos parts. Una es desplaçarà cap a les Balears allunyant-se de la Comunitat Valenciana, i l'altra se situarà al sud-oest de la Península des d'on recularà cap a les Canàries.

En superfície també començarà a desplaçar-se cap a l'est i el nord-est des d'on ens impulsarà vents de mestral que a més a més es reforçarà de cara a la recta final de la setmana.


L'ambient es mantindrà ben fred, sobretot al nord on els núvols seran més abundants i compactes i les precipitacions de neu continuaran afectant la zona acumulant més centímetres a les zones on més ha nevat fins ara.

Al centre i al sud tot i el fred de primera hora farà més sol i les temperatures podran pujar lleugerament. El mestral bufarà entre moderat i fort al nord i amb ratxes moderades a la mitat sud de la Comunitat.


Demà divendres el vent es reforçarà però disminuirà la probabilitat de precipitacions que pensem que només afectaran les zones del nord de Castelló amb una cota de neu que quedarà al voltant dels 800-900 metres. Les temperatures, ni de nit ni de dia temperatures no patiran grans canvis.


El cap de setmana també serà ventós i ben fresc tot i que dissabte les temperatures podran pujar lleugerament a la costa, al centre i al sud.

Diumenge es reforçarà el vent deixant un dia molt antipàtic, i dilluns començarem setmana de la mà del mestral i amb temperatures que continuaran marcant valors hivernals.

Tant dissabte com diumenge cal esperar precipitacions puntuals de neu a les muntanyes del nord de Castelló.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Continua el fred amb temperatures molt més baixes" "Aemet eleva l'alerta taronja al nord de Castelló per inundacions"