Dies de calma sense massa calor

Ara toquen uns dies d'estabilitat anticiclònica amb temperatures que hui i demà es mantindran relativament fresques

Activitat de recerca de l'or al riu Segre, al seu pas per Balaguer, de la mà del Centre d'Interpretació de l'Or del Segre

Quan estem a punt d'arribar a l'equador del mes de juliol ja hem tingut tres dies marcats pel ponent (els passats 4 i 6 de juliol, i la ponentada més forta de dilluns 12) que ens han passat factura i ens fan preguntar-nos si encara hi tindrem més.

Oratge hui dimecres 14 de juliolDe moment no es veu ponent ni a curt i a mitjà termini. Ara toquen uns dies d'estabilitat anticiclònica amb temperatures que hui i demà es mantindran relativament fresques i que començaran a pujar de nou a partir de divendres (sense apretar massa la calor, o almenys no tant com fins ara).

El llevant es deixarà sentir hui amb força al sud, on la mar quedarà més alterada i es veuran núvols baixos, sempre més abundants a primera i última hora del dia. Les temperatures no patiran grans canvis al centre i per l'interior, on els valors més alts pujaran fins als 32 o 33 graus, i a la costa quedaran un parell més baixes que ahir.

Temperatures hui dimecres 14 de juliol


Pocs canvis cal esperar per a demà dijous: alguns núvols al cel de la costa en començar el dia i nuvolades sense conseqüències a les muntanyes de vesprada, i temperatures sense canvis.

Oratge demà dijous 15 de juliol

Tempatures demà dijous 15 de juliol


A partir de divendres toca traure de nou els palmitos perquè la calor tornarà a guanyar protagonisme. No arribarem, ni molt menys, als valors del passat cap de setmana o d'ahir dilluns, però dia a dia notàrem com pugen les temperatures que a partir de dissabte tornaran a marcar els 36-37 graus al centre i en punts de l'interior, però a la costa on el vent es mantindrà de llevant les temperatures més altes no pujaran molt més enllà dels 30 graus.

Oratge a partir del divendres 16 de juliol

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari