Uns dies de llevant

L'ambient quedarà prou més fresc que el d'ahir en deixar de bufar el ponent i agafar el relleu el llevant

Des de hui i tot el que queda de setmana el ponent i el mestral li passaran el testimoni al llevant perquè ens deixe el cel més cobert i les temperatures més baixes. Plourà si bufa de llevant?

La resposta és poc o no res. Perquè encara que en punts de la costa tindrem el cel més carregat i fins i tot en algun moment pot quedar prou ennuvolat només de tant en tant podrà arribar a registrar-se algun plugim dèbil.L'ambient quedarà prou més fresc que el d'ahir en deixar de bufar el ponent i agafar el relleu el llevant. Les temperatures més altes es registraran al sud on el mercuri dels termòmetres s'aproparà als 26-27 graus.


Demà dijous recuperarem el sol perquè tret d'alguns núvols baixos i algunes boirines que tindrem tant a primera com a última hora del dia el sol lluirà amb pocs impediments afavorint un ascens de les temperatures d'un parell de graus.Divendres el dia començarà dominat pel sol, però les previsions donen un augment de la nuvolositat a última hora anunciant un cap de setmana més ennuvolat i amb precipitacions que podran sovintejar punts de la costa. El cap de setmana no el podem qualificar de plujós però tot indica que l'ambient tornarà a ser més fresc i que el cel estarà ennuvolat dissabte i pots ser fins a migdia de diumenge no es decidisca a lluir el sol.

Com es tracta d'un llarg cap de setmana per aquells que estiguen fent plans per al pont del Pilar... sembla que dilluns i dimarts farà més sol i les temperatures tendiran a pujar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Hui ponent, demà llevant" "Amunt i avall amb el ponent"