Es dispara la basca

Al centre del dia les temperatures podran baixar lleugerament però de l'ambient pesat i bascós no ens lliura ningú

Els últims dies hem recuperat l'estabilitat i el mercuri dels termòmetres ens ha recordat que encara estem a l'estiu. Ahir no poguérem veure massa el sol, i hui també estarà esglaiat per la presència de núvols mitjans i alts que junt amb una humitat relativa alta han provocat que es dispararà la sensació de basca.

Les temperatures nocturnes han tornat a pujar per tercer dia consecutiu dificultant-nos a la costa dormir amb normalitat. Al centre del dia les temperatures podran baixar lleugerament però de l'ambient pesat i bascós no ens lliura ningú.


Demà dimecres si el cel queda menys carregat de núvols pot ser la nit no siga tan dura, però amb més sol durant el dia les temperatures pujaran eixe grau o dos graus que puguen baixar hui.Tindrem novetats a partir de dijous. Les temperatures no patiran canvis significatius (continuarem amb basca i calor) però dijous de vesprada haurem de començar a guaitar cap al nord davant la possible formació de tempestes a les zones de muntanya.

La formació de núvols d'evolució tindrà continuïtat divendres però sobretot dissabte quan les tronades podran ser més generals i intenses.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Toca uns dies de calma" "Oratge menys inestable"