És l'hora de Lola

Diumenge veurem un poc més el sol i pujaran lleugerament les temperatures

Hui encara començarem el dia amb el cel carregat de núvols i amb pluims dèbils en punts del centre i del sud (sempre més probables a la costa) Al nord cal esperar que els núvols cada volta estiguen més tancats i que en veure's un poc més el sol puguen les temperatures. De vesprada la nuvolositat encara serà abundant al sud però només cal esperar algun plugimet dèbil.

Temps hui dijous 23 abril

Temperatures hui divendres 23 abril


L'últim cap de setmana d'abril l'oratge es mantindrà variable i insegur. La borrasca Lola, ubicada a l'oest de la Península enfront de les costes de Portugal ens enviarà núvols i reforçarà el vent de xaloc però poca pluja. Plugims dèbils i dispersos i poc més amb temperatures que no portaran grans canvis.

Temps dissabte 24 abril


Diumenge veurem un poc més el sol i pujaran lleugerament les temperatures.

Dilluns començarem la setmana a l'aguait de pluges al nord fins a migdia però tot indica de durant la vesprada i la nit l'oratge serà més estable.

Dimarts bufarà de mestral al nord i de ponent al centre i al sud afavorint que les temperatures pugen de forma notable. L'arribada d'un front portarà núvols i algun ruixat al nord.

Temps diumenge 25 abril

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari