Renfe suspén tots els trens del dissabte amb Madrid com a origen o destinació

L'acumulació excessiva de neu provocada per les fortes nevades causa el tall de comunicacions
El temporal ha afectat el servici entre Madrid i el territori valencià | Renfe

Actualització 09/01/2021 a les 10.35 hores. Renfe ha anunciat este dissabte la suspensió, al llarg del dia, dels servicis ferroviaris amb origen i destinació Madrid a causa de les fortes nevades i acumulació excessiva de neu al llarg de la línia provocada per la borrasca 'Filomena'.

La suspensió afecta el servici de l'AVE, trens de llarga i mitjana distància, així com el servici de Rodalia de la capital.

 

Renfe suspén el servici d'AVE entre Madrid i València a partir de les 21.00 hores pel temporal 'Filomena'

Renfe ha anunciat la supressió del servici d'Alta Velocitat (AVE) en la línia de Madrid-Cuenca-València a partir de les 21.00 hores d'este divendres per les fortes nevades a causa de la borrasca 'Filomena' i per acumulació excessiva de neu al llarg de la línia.

D'esta forma, no circularan els següents trens: Puerta de Atocha-València, amb arribada a les 23.03 hores; Puerta de Atocha-Alacant, amb arribada a les 23.50 hores; València-Puerta de Atocha, amb eixida a les 21.15 hores, i Alacant-Puerta de Atocha, amb eixida a les 20.10 hores.

Este divendres, Renfe ha suprimit tots els servici de Mitjana distància entre Madrid i València i, es cancel·len també els servicis de València a Saragossa.

Este pla afecta també els servicis d'Alacant-Santander i Castelló-Gijón, rutes en les que els viatgers seran transbordats mitjançant tren de Rodalia entre les estacions de Puerta de Atocha i Chamartín.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Puja a roig l'avís per nevades en les províncies de València i Castelló" "Actualització: Els municipis valencians que han cancel·lat les classes per a demà"