Es retira l'avís groc a tota la Comunitat i tornen les altes temperatures

Ahir encara van caure alguns ruixats a l'interior

Sembla que la situació d'inestabilitat dona una treva, almenys durant alguns dies al territori valencià. Els últims dies han deixat pluges i tempestes, sobretot aquest cap de setmana, en el qual s'han registrat diverses incidències relacionades amb inundacions i caigudes d'arbres. Però com sovint sol ocórrer a la franja mediterrània, quan s'acaba la gota freda a vegades tornen les altes temperatures que fins al moment s'havien mantingut més suaus. Hui la Comunitat s'alça amb cels rasos, i segons l'Agència Estatal de Meteorologia s'ha retirat l'avís groc per pluges i les tres províncies mantenen l'avís verd (sense risc o risc baix). El mateix ocorre en la resta de l'estat espanyol, que es troba sense risc.

Previsió per a hui, 20 de setembre | Aemet

 

A Castelló trobem cel poc nuvolós amb intervals de núvols baixos matinals i núvols d'evolució diürna en zones de muntanya a les comarques de l'interior. Les temperatures sense canvis, amb 29ºC de màxima i 18ºC de mínima a la Vall d'Uixó, 29ºC de màxima i 20ºC de mínima a Vinaròs; 29ºC de màxima i 19ºC de mínima a Castelló de la Plana, i 26ºC de màxima a Morella i 15ºC de mínima. A la província de València situació similar amb intervals de núvols matinals i núvols d'evolució diürna a les zones de muntanya i una part del litoral però sense probabilitat de pluja. A les comarques del litoral, en canvi el cel es manté ras i sense núvols. El vent bufarà variable fluix. Hui tindrem 30ºC de màxima i 18ºC de mínima a Ontinyent; a Gandia, 28ºC de màxima i 21ºC de mínima i a València 29ºC de màxima i 20ºC de mínima.

A Alacant cels rasos menys en zones de muntanya que tindran núvols al llarg del matí però evolucionaran al llarg del dia. Vent variable fluix, i temperatures amb mínimes i màximes lleugerament més altes. Hui trobem 28ºC de màxima i 21ºC de mínima a Alacant. A Orihuela 31ºC de màxima i 21ºC de mínima, a Dénia 29ºC de màxima i 21ºC de mínima i a Alcoi 28ºC de màxima i 18ºC de mínima.

De cara a demà s'espera un augment de les temperatures, a comarques tant del litoral com de l'interior on podrien augmentar un o dos graus tant les màximes, com les mínimes. Es mantindrà demà també l'avís verd a les tres províncies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!