Una surfista arrisca la seua vida per a guiar un tauró desorientat en Califòrnia

Els fets van passar en una platja de la ciutat de Malibú mentres la jove practicava el seu deport. L’animal es va despistar i no sabia com tornar mar a dins, cosa que el fea molt perillós
Imatge del moment en què la surfista acompanya el tauró | @caraotaus

 

Història increïble la que ens arriba des dels Estats Units a on una surfista ha protagonitzat una escena heroica plena de perill. Els fets van passar en una de les platges de la ciutat de Malibú, a l’estat nord-americà de Califòrnia, quan un enorme tauró va quedar encallat a la vora de la costa visiblement desorientat i sense saber com tornar al mar.

 

Va ser llavors quan, lluny d’espantar-se, la jove surfista Britlyn Coleman va decidir ajudar l’animal a poder tornar mar a dins. Segons expliquen uns quants testimonis, la xica estava practicant el seu deport quan va vore la situació del peix de grans dimensions encallat en la part que cobrix menys de la platja.

 

En eixe moment, Coleman no ho va dubtar ni un moment i, davant de la mirada atònita i incrèdula de la gent que hi havia en la platja, va acostar-se al tauró, el va agarrar amb delicadesa sense que l’animal reaccionara violentament i, mentres l’acompanyava mar a dins en contra de les onades, el va estar acariciant en una escena plena d’emoció. Este és el vídeo del moment increïble:

 

 

Immediatament, el vídeo s’ha fet viral en les xarxes socials, a on els usuaris comenten l’acció de la xica entre paraules d’admiració per l’heroïcitat que va demostrar, però també de temor pel mal que hauria pogut patir la jove si el tauró s’haguera posat nerviós, ja que esta maniobra comptava amb un alt nivell de perillositat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!