Tancats els ports de València, Gandia i Sagunt al trànsit marítim pel temporal

Imatge del Port de València | València Diari

 

Els ports que gestiona l'Autoritat Portuària de València a Gandia, Sagunt i València estan tancats al trànsit marítim a causa del temporal de pluja i vent que afecta a la Comunitat Valenciana aquest dissabte.

Així ho ha indicat l'Autoritat Portuària de València en el seu compte de Twitter. El port de la capital porta tancat des d'aquest divendres a les 23.45 hores per la climatologia.

 

Aquest dissabte al matí s'ha tancat el port de Sagunt entorn de les 9.30 hores per les mateixes causes. Una hora més tard tancava també la instal·lació portuària de Gandia, per mala mar i ratxes de vent de fins a 40 quilòmetres per hora.

Pluges generalitzades en la meitat sud de la Comunitat que podrien ser localment fortes i persistents 

Les precipitacions seran les protagonistes de la jornada en gran part de la Comunitat Valenciana, especialment en la meitat sud, on podrien ser localment forts i persistents i vindre acompanyades de tempesta.

Segons la predicció de Aemet, en la resta del territori valencià les pluges seran de caràcter més dispers i el vent bufarà del nord-est moderat amb ratxes molt fortes. Quant a les temperatures, es mantindran per baix dels 20 graus en tota la Comunitat Valenciana, amb màximes de 19 a Castelló; 18 a Alacant, Dénia, València i la Vall d'Uixó i 17 a Elx i Gandia.

Pel que respecta a les mínimes, tan sols a Morella i Requena han baixat dels 10 graus, amb 6 i 8 respectivament. A les ciutats més grans, s'han registrat les més altes, amb 15 graus a Alacant i Castelló, i 14 a Elx, Oriola i València.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ARA MATEIX: Les fortes pluges inunden el Vinalopó" "MÈTEO ESPECIAL: Pluges generalitzades durant la jornada de hui a la Comunitat Valenciana"