S'acaba l'històric temporal 'Glòria'

La borrasca històrica 'Glòria', que ha deixat molta neu, vents huracanats, pluges molt abundants i un fort temporal marítim, comença a anar-se'n este dijous.

La potent borrasca 'Glòria' començarà a anar-se'n este dijous després de deixar una nevada impressionant en les serralades interiors de València, un temporal de vent i mar devastador i unes acumulacions de pluja més pròpies de zones equatorials del planeta. En definitiva, un temporal que passarà a la història i que este dijous ja apreciarem com l'oratge millora clarament, respecte a les últimes jornades, però no acabarà de fer net.

 

Previsió de símbols per a este dijous en València | Aemet

 

Dijous de ressaca de la 'Glòria'

Este dijous ens despertarem amb un ambient ja molt més tranquil. El sol dominarà en les primeres hores de la jornada, però ràpidament creixeran núvols de nou i al llarg de la vesprada podrien deixar alguns arruixons cap a les comarques centrals de València, però ja serien fenòmens molt més irregulars i anecdòtics. En general, s'acumularan quantitats de precipitació poc abundants.

 

El vent calmarà pràcticament per complet i el temporal de mar encara serà destacable però anirà clarament a la baixa amb el pas de les hores amb mar de fons. Les temperatures mínimes seguiran sense grans canvis, però en canvi, les màximes amb més sol es recuperaran fins a valors pròxims als 15-16ºC al migdia en zones centrals del litoral. En l'interior, a pesar del sol, quedarà un ambient més fred durant tota la jornada.

 

Torna la tranquil·litat, però els núvols no acabaran d'anar-se'n

L'anticicló no acabarà d'imposar-se amb força de cara als pròxims dies i això permetrà que encara seguim amb molts núvols baixos i, fins i tot, algunes gotes d'aigua, especialment al voltant de València i Alacant al llarg d'este divendres. Les temperatures seguiran molt similars i no experimentaran grans canvis durant les pròximes jornades. Ambient hivernal sense excessos.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!