Seguix l'ambient primaveral: últim dia de 'calor'

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'

L'ambient càlid d'este passat dilluns, es mantindrà també de cara a dimarts. Seguirem amb un ambient molt càlid i cels tranquils durant bona part de la jornada, encara que a últimes hores, arribaran núvols alts que seran el preludi d'un xicotet canvi d'oratge que tindrem en jornades posteriors, però serà molt poc destacable.

Seguix l'ambient 'calorós' al migdia

Este matí de dimarts, dia 10, ens tornarem a alçar amb un ambient molt poc fred amb valors que se situaran al voltant dels 10ºC en el litoral i entre els 6 i els 8ºC en l'interior. Al llarg del dia dominarà el sol en tot el territori valencià i només amb alguns núvols de cara a la vesprada que arribaran a últimes hores de la jornada, sense més conseqüències.

Previsió de símbols per a dimarts en València | Aemet

A pesar dels núvols alts que arribaran a últimes hores de la jornada, el més destacable seran les temperatures. Altra volta es tornarà a arribar als 25ºC en el centre de València i fins i tot, en el litoral d'Alacant, encara podrien pujar més els termòmetres i es podria superar esta xifra. En l'interior, les temperatures ja no pujaran més i començaran a baixar a últimes hores del dia amb l'arribada de núvols prims.

Més núvols, però seguix la bonança

Els pròxims dies, a pesar de l'augment dels núvols, l'ambient seguirà sent més càlid del que tocaria per a les dates. Tant este pròxim dimecres, dia 11, com dijous, els núvols seran els protagonistes durant gran part de la jornada en tot el territori valencià i no es descarten algunes gotellades al llarg de dimecres, especialment en les comarques del centre de València i Castelló. 

A pesar de tot, no cal patir pel cap de setmana. L'ambient tornarà a ser més càlid, pràcticament primaveral i també recuperarem el sol amb una nova entrada contundent de l'anticicló.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Setmana de ponents: temperatures d'estiu en ple febrer" "Estabilitat absoluta: seguix el sol i el bon temps"