La calor d'estiu es manté, però amb novetats destacables al llarg de la setmana

Les temperatures baixaran un poc a mitjans de setmana i arribaran alguns arruixons
El sol s'alternarà amb núvols i alguns arruixons esta setmana | Maria Nieves Sánchez

El temps seguirà mogut de cara a esta setmana, però pareix que el dia més inestable serà només el dimarts i part del dimecres en Castelló només, mentres que el sol i la calma predominaran durant les altres jornades fins al pròxim cap de setmana, quan arribarà un canvi de temps més contundent, però encara està per vore com ens acabarà afectant.

Serà la nit d'este dilluns quan arribaran alguns arruixons dèbils i dispersos, mentres que les tempestes seran més intenses al voltant del Sistema Ibèric. Les temperatures baixaran una altra volta i seran valors un poc més normals per a l'època de l'any en el que estem.

Arruixons a mitjans de setmana

Pel que fa a l’estat del cel, tindrem més núvols que la setmana passada, mentres que els dies més moguts, seran el dimarts i el dimecres, quan arribaran alguns arruixons dispersos que no deixaran grans registres de precipitació. No obstant això, les altres jornades s’entreveuen prou tranquil·les, encara que cauran noves tempestes de vesprada en zones interiors a causa de la inestabilitat, sobretot cap als Ports. El pròxim episodi de pluges i tempestes més generals no arribaria fins el pròxim cap de setmana.

El sol dominarà amb el pas de núvols alts i alguns arruixons a últimes hores | AEMET

Possible situació de tempestes a finals de setmana

Si ens fixem en les temperatures, baixaran clarament en l’interior i poc a la costa. Pel que pareix, seguirem amb termòmetres similars o per damunt del que tocaria per a l’època. A finals de setmana i especialment el pròxim cap de setmana, haurem d'estar pendents d'una nova gota freda que es posarà a l'oest peninsular, però ja vorem com ens acabarà afectant.

A hores d'ara, pareix que el pròxim cap de setmana podria ser prou tempestuós. Així mateix, pareix que la calor i les basques més fortes d'estiu se'n van del territori valencià definitivament fins a l'any que ve.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió: Torna la calor de ple estiu durant el cap de setmana" "Previsió Setmanal: Pendents de l'evolució de la gota freda d'esta setmana"