Tres dies marcats per la inestabilitat

Les temperatures mínimes han pujat i les màximes baixaran

Hui encara començarà el dia amb sol, o almenys amb ullades de sol però no tardarem a tindre notícia de la pluja i de les tronades que començaran deixat alguna gota cap a migdia al nord i per l'interior. Aniran gestant-se els núvols de tempesta a les zones de muntanya per progressar després cap al centre del territori i fins i tot cal esperar que toquen punts de la costa a última hora de la vesprada o a poqueta nit.


Les temperatures mínimes han pujat i les màximes baixaran.

Demà dimecres l'oratge presentarà la mateixa seqüència. Les primeres hores del dia assistirem a una alternança de núvols i clars, però els núvols es faran més compactes amb el pas de les hores i començaran a donar les primeres pluges cap a migdia al nord i a l'interior. Serà de nou de vesprada i a poqueta nit quan el cel quedarà més tancat i les pluges es facen més generals.

Localment cal esperar algun ruixat en forma de tempesta de més entitat.


Les pluges ens afectaran la matinada de dimecres a dijous i durant tota la jornada de dijous deixant el dia prou més humit i fresc.

Divendres els núvols encara seran abundants però només cal esperar ruixats dèbils que pense que afectaran preferentment la costa.

Cal esperar a veure com evolucionen els mapes de cara al cap de setmana però tot indica que l'oratge es mantindrà inestable, variable i insegur amb una borrasca que vol creuar la Península per l'Estret deixant de nou el cel cobert i pluges a partir de dissabte de vesprada avançant de sud a nord.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La pluja entrarà pel sud" "Baixada de temperatura, vent i pluja arriben el dimecres 7 d'abril"