El Rubius anuncia una donació a la Palma pels efectes del volcà amb un directe benèfic


Rebre les notícies de València Diari

El volcà en erupció a la Palma des de diumenge passat ha provocat la pèrdua de centenars d’habitatges i el desallotjament de milers d’habitants de les zones més pròximes al volcà. Per això, són diversos els youtubers i famosos que han realitzat accions benèfiques.

És el cas del Rubius. “Ajudarem amb el que es puga a la Palma!“, diu en un tuit en el seu perfil. Amb el stream que realitza este dissabte ha decidit que “tots els subs, bits i anuncis de huí aniran destinats a això“.

<

>

<

>

<

>

Tal com indica, els subs, bits i anuncis seran destinats en ajuda a la Palma i als efectes que ha provocat l’erupció del volcà.

Què són els bits?

Els bits són objectes virtuals que es poden comprar en plataformes com Twitch. Es poden comprar i s’usen per a fer Cheer i celebrar, animar o mostrar suport de manera creativa a la comunitat. Hi ha diversos bits i depenent del que s’use té un valor o un altre.

Ibai Plans i Siro López, stream benèfic

He parlat amb Siro, que començarà un directe benèfic i jo em sume a ell“, va indicar Ibai Plans en el seu canal de Twitch. D’esta manera, el streamer va anunciar este twitch benèfic per a col·laborar a favor de la Palma.

Este directe benèfic ha aconseguit recaptar més de 5.000 euros en una hora. “Qualsevol creador que es vulga sumar que sàpiga que estarem fent partides de riures a diferents jocs així que és benvingut“, va compartir en xarxes socials.

Ajudes per als damnificats a la Palma

Des dels Ajuntaments de la zona també s’han realitzat accions per a intentar ajudar a les persones afectades pel volcà. Per això, han creat línies telefòniques per a donacions econòmiques, allotjament i habitatges o voluntariat.

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies