Alessandro Lequio explota i explica com es troba el seu fill

El col·laborador ha parlat per primera volta sobre la salut del seu fill
Álex Lequio arrossega un càncer des de fa dos anys | Instagram (@alessandrolequiosr)

La salut d’Alex Lequio està a l’ordre del dia. El fill d’Ana Obregón va patir el passat mes de setembre una recaiguda en el càncer que arrossega des de fa ara dos anys. Fa uns dies es podia tornar a vore al xic ingressant de nou en la Clínica Ruber de Madrid i a una Obregón amb una cara preocupant.

Sa mare no se separa un moment d’ell, només en comptades ocasions, mentres que son pare no ha deixat de banda els seus compromisos oficials per la nova entrada del jove Lequio a l’hospital, i això no ha acabat d’agradar a l’actriu.

Alessandro explica la salut del seu fill

Si bé en altres ocasions havia sigut Ana Obregón qui havia trencat el silenci sobre la salut del seu fill, pareix que ara no té forces per a contestar. També cal recordar que la mare de l’actriu va ser ingressada en la mateixa clínica de Madrid, tot i que va eixir al cap de pocs dies.

Alessandro Lequio ha seguit treballant com a col·laborador en ‘El programa d’Ana Rosa’ durant estos dies, però no ha sigut allà a on ha parlat sobre el delicat estat de salut del seu fill. Fora de Telecinco l’estaven esperant els periodistes i allà ha sigut a on ha contestat finalment allò que tots esperaven.

Afirma que no es tracta d'una recaiguda 

D'esta manera, el col·laborador ha assegurat que no es tracta d’una recaiguda en el càncer: «No hi ha res a dir, el meu fill està bé, està tranquil i ja està. No té res a vore amb una recaiguda. Ana està meravellosa com sempre. Estem bé, tots bé. No puc dir res més, moltes gràcies».

Amb este missatge, molt contrari a la preocupació que expressa Obregón durant estos últims dies. A pesar d'això, estes paraules donen un poc d’esperança per a Álex Lequio, qui ha demostrat que ni la pitjor de les malalties pot llevar-li el somriure i la positivitat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'exnóvio que Letícia ha mantingut en secret durant anys" "El secret que se li ha escapat a Jorge Javier Vázquez en directe"