Enfrontament entre Ana Obregón i Alessandro Lequio en plena recaiguda del seu fill

Estan sent moments difícils per a la família després de què Álex Lequio haja tornat a ser diagnosticat amb càncer
Enfrontament entre els pares d'Àlex Lequio en plena recaiguda pel càncer | València Diari

La família d’Ana Obregon no passa pel seu millor moment. Álex Lequio, el fill de l’actriu, ha recaigut en el càncer que arrossega des de fa dos anys. Des de què va ser diagnosticat de nou, Obregón només ha deixat els seus compromisos professionals en comptades ocasions per a no separar-se mai del seu fill.

Este dilluns, 17 de febrer, el fill d’Ana ObregónAlessandro Lequio ha ingressat en la clínica Ruber Internacional de Madrid per a començar un nou tractament. Mentres sa mare ha abandonat tot per a estar al seu costat, pareix que son pare no ha volgut deixar de banda els seus compromisos professionals.

Ana Obregón i Álex Lequio, el seu fill, arribant a la clínica Ruber de Madrid | GTRES

Ana Obregón, molesta amb l'actitud d'Alessandro Lequio 

I és que Alessandro va visitar al seu fill en la clínica, però poc després va acudir al programa d’Ana Rosa, a on treballa com a col·laborador. Este moviment no va passar desapercebut per l’actriu, qui es veu molesta per l’actitud del pare del seu fill en este delicat moment.

Per altra banda, Ana té massa en què preocupar-se. A la tràgica recaiguda del seu fill se suma la salut de sa mare, qui també va ser ingressada en la mateixa clínica Ruber fa uns dies. A pesar d'això, pareix que no hi ha res de què preocupar-se per esta part.

Ara, Álex ha tornat a l’hospital i ha de lluitar de nou per a superar esta llarga malaltia. A demés, Ana Obregón ha de cuidar de sos pares, a qui se li noten els anys i es veu reflectit en el seu estat de salut. En este sentit, és comprensible que no compartisca la decisió d’Alessandro de seguir col·laborant en el programa d’Antena 3 en un moment tan delicat per a la família.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ix a la llum el gran patrimoni de Karlos Arguiñano" "Joaquín Sabina ix de l'UCI i es recuperarà en sa casa"