La nova confident de Fani en ‘Supervivientes’ que farà parlar

Ja es comencen a produir els primers enfrontaments i s'establixen les primeres aliances entre els concursants del reality de supervivència
Fani participarà en la nova edició de ‘Supervivientes’ | Twitter (@supervivientes)

Este dijous, 20 de febrer, s'estrena la nova edició de ‘Supervivientes’. Això vol dir que, des de fa unes hores, tots els concursants ja estan en un hotel d'Hondures, disfrutants dels últims dies en què poden disposar de tota classe de comoditats abans de posar rumb cap a l'illa, que es convertirà en la seua nova casa durant un bon temps.

Com és sabut, una de les missions més importants que tenen els concursants d'este reality és la d'establir aliances que els ajuden a arribar com més lluny millor i que actuen com a suport en els moments més durs del programa.

En algunes ocasions, estes aliances es comencen a formar abans de què l'edició done el tret d'eixida, ja que resulta inevitable que els concursants interactuen i compartisquen impressions o, fins i tot, confidències.

Fani i Rocío Flores han compartit confidències

Sense dubte, una de les participants estrella d'esta edició és Fani Carbajal, exconcursant de ‘La isla de las tentaciones’ i protagonista indirecta del moment televisiu més viral de tots els temps. Després de patir un greu enfrontament amb Yiya —una altra de les concursants de ‘Supervivientes’ i exparticipant del reality ‘Un príncipe para tres princesas’—, pareix que la parella de Christofer està començant una amistat especial amb una de les altres participants de més renom.

Es comencen a produir els primers enfrontaments i s'estableixen les primeres aliances entre els concursants | Mediaset

Es tracta, com no podia ser d'altra manera, de Rocío Flores, que en els últims mesos s'ha convertit en la nineta dels ulls de Telecinco gràcies al seu paper com a defensora d'Antonio David durant l'emissió del programa ‘Gran Hermano VIP’.

Tal com ha mostrat en exclusiva ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, les dos estan aprofitant els primers dies de convivència per a compartir esmorzars, moments i, a demés, alguna confidència que altra. Un fet que ha suscitat l'interés especial de les càmeres.

Fani: «A mi Chris em deixa i em muic»

En este sentit, cal destacar que Fani, després d'ensenyar-li a Rocío un coixí en forma de cor que li havia regalat el seu nóvio abans d'anar-se'n cap a ‘Supervivientes’, feia patent el següent: «El meu nóvio i jo ens hem demostrat que, a pesar de tot, després d'una equivocació tan monumental, d'absolutament tot, que estem enamorats».

Però no només això. La destinatària del crit d'‘Estefaníííía!’ també ha volgut deixar clar que «vaig saber que és l'home de la meua vida. A mi Chris em deixa i em muic». Per la seua banda, Rocío Flores ha declarat que troba molt a faltar a la seua parella: «És diferent, perquè quan passen els anys la cosa es refreda. Però el que sent és amor, no rutina».  

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Belén Esteban reapareix després de la mort de Fran Álvarez" "Una concursant de ‘La isla de las tentaciones’ denunciarà a un futbolista famós"