Amor Romeira: «Vullc fer-me a Abascal i traure-li la tonteria»

L'exconcusant transexual de 'Gran Hermano' admet que vol que veja que és una dona com qualsevol altra

Amor Romeira, disposada a fer l'amor amb Abascal per a traure-li prejuís | Diez Minutos

Amor Romeira es va convertir en l'edició de 'Gran Hermano 9' en la primera concursant transsexual que participava en el reality de Telecinco. Des de què va passar per la casa de Guadalix, és considerada un exemple de visualització d'este col·lectiu de dones.

Tot i que normalment acostuma a parlar de les seues relacions amb personatges famosos, en esta ocasió no ha tingut por en confessar que mantindria relacions amb un líder polític inesperat: Santiago Abascal. 

La jove canària explicava, en una entrevista concedida a 'El Español', que «Saps amb qui m'agradaria gitar-me? Amb Abascal». Amor creu que d'eixa manera «li trauria totes les tonteries i li ensenyaria què és una vagina».  Caldrà esperar quina és la reacció del líder de Vox a esta proposta, ja que en més d'una ocasió ha fet declaracions i s'ha manifestat amb organitzacions transfòbiques com 'Hazte Oir'.

La seua «valoració sexual» d'altres polítics

Abascal no ha sigut l'únic polític a qui ha valorat sexualment Romeira. Alguns d'ells com Pablo Iglesias o Mariano Rajoy els descartava, este últim per paréixer el 'Pare Noel'.  Tampoc es veia disposada a trencar la parella que conformen Albert Rivera i Malú. 

Abascal
Abascal ha mostrat en alguna ocasió una posició transfòbica | València Diari

Les seues preferències passaven per Pablo Casado i Pedro Sánchez, encara que les posicions polítiques dels dos també la feien arrere. Amor no es veu fent l'amor amb algú que pacta amb independentistes o pensa que algú que «té l'esperit de Fraga dins del cos és fastigós». Finalment, el gran i sorprenent triomfador és Íñigo Errejón a qui, en contra del seu mite de 'jovenet', creu que «ha d'empotrar bé».

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari