La carta de la presidenta d'una comunitat de veïns que s'ha fet viral en xarxes

La presidenta d'esta comunitat de veïns de Barcelona no ha dubtat a donar un consell a tots els seus veïns: que es canvien de companyia elèctrica.

És habitual que en les diferents comunitats de veïns hi hagen cartells en diferents parets. Avisos de reunions, possibles talls d'aigua o de llum per revisió i, fins i tot, per a advertir que algun objecte s'ha perdut. Solen passar desapercebuts més enllà d'este grup de persones als quals van dirigits, però, este cartell que està pegat en una comunitat de veïns de Barcelona, s'ha fet viral en xarxes socials.

Un missatge que crida l'atenció

Què pot tindre este missatge signat per Míriam Murillo, la presidenta del bloc d'estos habitatges?, i que tant ha cridat l'atenció. Sembla que este cartell conté un consell molt cridaner. En ell, Murillo informa els seus veïns dels beneficis que la comunitat ha experimentat en els últims anys per haver-se canviat de companyia elèctrica. Concretament, a la municipal Barcelona-Energia.

"Fa dos anys es va fer el canvi dels contractes d'esta comunitat a esta empresa (el de l'escala, així com el de l'ascensor) i la diferència de la despesa anual del 2020 respecte al 2019 ha estat de 712,51 euros menys", explica la presidenta en el cartell. Amb esta quantitat, s'utilitzaran per a cobrir despeses com el canvi de fluorescents i per al manteniment de l'ascensor.

La presidenta dona uns consells

El que ha fet la presidenta d'esta comunitat ha agradat molt en les xarxes socials, i és que, després d'informar d'este estalvi, Murillo no ha dubtat a donar un consell a tots els seus veïns. Els recomana que es canvien a esta empresa pública també a les seues cases. Les raons? Les deixa molt clares i subratllades en negreta.

"La primera és perquè és pública i així no donem diners a empreses privades que es lucren amb un bé bàsic. La segona és que tenen un servei d'assessorament que et permet estalvia molts diners (en ser pública no tenir ànim de lucre) i la tercera és que l'electricitat que venen, és ecològica i renovable", justifica la presidenta.

Juan Antonio Delgado, guàrdia civil i exdiputat d'Unides Podemos, va publicar este cartell en el seu compte personal de Twitter i ja acumula més de 9.400 m'agrada i 3.300 retuits.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carta d'un pare a la porta d'una discoteca: 'El meu fill fa dos dies que està malament'" "Germanor amb La Palma, 'Jo sóc fallera d'Alzira' recapten diners per enviar a La Palma"