Desmentixen que David Bisbal es porte malament amb la seua família, com va dir Elena Tablada

Rosana Zanetti tracta de mantindre's al marge en aquestes discussions
David Bisbal al costat dels seus pares, en una fotografia de fa diversos anys. | València Diari
 

Algú proper a David Bisbal es va encarregar de negar les paraules d'Elena Tablado i la seua mare, els qui asseguraven que el caràcter del cantant era tan complicat que ja ni amb la seua família es portava bé.

  

Fins i tot van assegurar que és una persona preocupada per compartir amb la seua gent. A més van manifestar que estan feliços amb la presència de Rosanna Zanetti en la seua vida i pels projectes que tenen junts.

Aquestes reaccions han eixit després de les recents declaracions que l'ex del d'Almeria va donar al programa ‘Viva la vida’ i a les quals van seguir altres paraules de la seua mare. David Bisbal no s'ha quedat de braços creuats i també els ha enviat un missatge.

Rosanna Zanetti al costat de la seua parella, el cantant David Bisbal. | València Diari
 

Elena Tablada diu que la relació amb David és «insostenible»

Al programa de Toñi Moreno, la dissenyadora va dir que la relació amb el pare de la seua filla Ella no anava per bon camí i que era tal la seua actitud amb tot món que fins es portava malament amb la seua família. També va assegurar que aquest mal moment s'havia iniciat per la publicació en Instagram d'una foto de Rosanna Zanetti al costat de la xiqueta.

    

En poc temps el mateix David Bisbal li va respondre: «Si hem tingut una mala relació és perquè jo sempre he defensat la no comercialització amb la meua filla… És incert que tinguem mala relació per culpa de Rosanna, ella sempre s'ha mantingut al marge i ha estat educada i generosa».

    

Després va aprofitar per dir-li al seu exparella guanyara diners «d'una altra forma i no fent mal a la seua família» i que si les coses seguien malament entre els dos, com a pares, era per «la personalitat d'Elena i per la seua educació».

 

La relació de David Bisbal amb la seua família

La revista ‘Jaleos’ va publicar aquest dimecres les paraules de una persona de l'entorn de David Bisbal, qui va dir que estan molests per les afirmacions de les Tablada en les quals parlen de la relació amb la família.

  

«L'entorn està dolgut i indignat. És mentida que David no es parle amb la seua família. Es porta igual de bé que sempre. David és una persona molt familiar i ho demostra quan pugues, qui es va a creure això?», va dir.

  

Després d'aclarir que aquests atacs són «inadmissibles», va assegurar que en la família estan contents amb l'arribada de Rosanna Zanetti a la vida del cantant i que estan feliços de veure'ls junts construint la seua nova casa a Almeria, «tenen una il·lusió tremenda. David és molt dels seus i de la seua terra», va aclarir.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT DUR: Terelu Campos revela, entre llàgrimes, la decisió més difícil de la seua vida" "FLIPA: Duríssim colp per a Techi en ‘GH VIP 6’ després del ‘edredoning’ amb Omar"