L'error de Rajoy en despedir-se per les xarxes de Rubalcaba

El missatge inicial ha sigut corregit, però els usuaris es van donar compte
L'expresident del govern espanyol ha comés un error a l'hora d'enviar un missatge de condol a la família de Rubalcaba | València Diari

 

Mariano Rajoy, expresident del govern espanyol pel PP, ha tornat a ficar la pota en un moment important per a la història de la política estatal. Durant els seus anys de mandat ja va deixar alguna frase cèlebre que va donar peu a fer multitud d’acudits en les xarxes socials. Ara, ja retirat de la política activa, n'ha tornat a fer una altra. S’ha equivocat a l’hora d'enviar les seues condolences en motiu de la defunció d’Alfredo Pérez Rubalcaba pels familiars i amics en un missatge en les xarxes.

 

El missatge

D'eixa manera, un missatge que tenia la intenció de ser respectuós, amb to d’homenatge i enaltiment, ha acabat sent una pífia més en l’historial de Mariano Rajoy. El missatge és el següent:

 

En principi, podem dir que té tots els elements per a ser un missatge de condol i de respecte per a l'entorn d'Alfredo Pérez Rubalcaba, exvicepresident del govern de José Luís Rodríguez Zapatero, PSOE. L'error, però, ha sigut que ha etiquetat Rubalcaba no amb el seu perfil, sinó com a Joe Rubalcaba, un director de cinema nord-americà.

 

 

Joe Rubalcaba, director de cinema nord-americà | Twitter

 

Quan s'ha donat compte de l'error, l'expresident ha llevat l'etiqueta ràpidament del missatge. Tot i això, ha quedat constància del seu error en un moment tan delicat per la família de Rubalcaba.

 

Mor Alfredo Pérez Rubalcaba després de patir un ictus

Alfredo Pérez Rubalcaba va morir ahir amb 67 anys, després de patir un ictus. L'exsecretari general del PSOE i antic ministre de l'Interior estava ingressat des de dimecres de vesprada en l'Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda, en la Comunitat de Madrid, en estat molt greu. 

 

El dijous dia 9 de maig, l'Hospital Puerta de Hierro de Majadahonda va emetre un segon comunicat per tal d'informar que l'estat de salut de Rubalcaba havia empitjorat i que l'exsecretari es trobava en estat d'«extrema gravetat» després de patir l'ictus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!