Les famílies amb ingressos baixos rebran ajudes de 100 euros per fill

Els Pressupostos inclouran una ajuda de fins a 100 euros per a famílies amb fills perceptores de l'IMV i amb ingressos baixos

Els pressupostos generals de l'Estat (PGE) inclouran una ajuda de fins a 100 euros per a famílies amb fills que perceben l'Ingrés Mínim Vital o tinguen ingressos econòmics baixos.

Unidas Podemos i el PSOE han arribat on acord per incloure esta mesura mitjançant esmena transaccional a les noves comptes públics. Este complement tindrà com a finalitat avançar en el suport a les famílies en situació de vulnerabilitat i reduir la pobresa infantil a Espanya.Quatre tipus de famílies

 

-Famílies amb ingressos de fins a 27.000 euros a l'any en el cas de famílies de 2 persones adultes i un xiquet/ a.

-Famílies de 2 adults i 2 xiquets/es amb ingressos familiars totals de fins a 32.100 € / any.

-Família monoparental amb un xiquet/a amb ingressos de fins a 25.700 € / any.

-Família monoparental amb dos xiquets/es  amb ingressos fins a 30.800 € / any.


Millorar l'Ingrés Mínim Vital

 

La ministra Belarra ha assenyalat en una entrevista a Onda Zero que van acordar este dimecres la mesura "in extremis". "Les famílies de baixos ingressos també van a rebre un suport, no absolutament totes com voldríem, però sí una part important", ha explicat.

La titular de Drets Socials ha admès que l'Ingrés Mínim Vital "no estava funcionant tan bé a nivell administratiu" pel que van a "incorporar esmenes per millorar-lo".

"Jo estava obstinada a avançar en una prestació per criança universal. Ara els pares que tenen infants de 0 a 3 anys i estan treballant reben 100 euros al mes per cada infant a càrrec, però, les famílies fora del mercat laboral no es rep, perquè es va pensar com a mesura de conciliació", ha dit.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Serà obligatori realitzar un curs per tenir mascotes" "La Generalitat convoca beques complementàries a les de l'Estat per al curs 2020-2021"