La foto de Susanna Griso de bon matí que impacta

La periodista s'ha endut una gran alegria este dilluns
La periodista s'ha endut una gran alegria este dilluns | Antena 3

 

El coronavirus ha afectat a tot el país i ha obligat a canviar molts hàbits als que estàvem acostumats. La televisió, una de les grans distraccions de molts durant la quarantena, ha hagut de continuar emetent, tot i assumir molts canvis de programació i noves mesures per a garantir la seguretat i salut dels professionals que hi treballen, davant i darrere de les càmeres.

 

Abans de què els presentadors es planten en el plató per a entrar en directe, preparen la seua intervenció amb l'equip de redacció i passen per maquillatge i perruqueria per a eixir a pantalla amb la seua millor cara i el 'look' més atractiu de cara als espectadors. Però precisament este és un dels servicis dels que han hagut de prescindir les televisions per no ser estrictament bàsics i necessaris a l'hora d'emetre els programes.

 

El retorn que més ha alegrat a Susanna Griso

Ara, després de dos mesos de confinament, els professionals de l'estètica tornen a la faena per a millorar l'aspecte de les cares més conegudes del país. Precisament Susanna Griso ha publicat este dilluns en Instagram una foto de l'esperat retorn, amb dos companyes vestint el material de protecció mentres la maquillen i pentinen, imatge que contrasta amb la que publicava la periodista anteriorment, amb un assecador de monyo en la mà, donant a entendre el que trobava a faltar l'ajuda de les estilistes d'Antena 3.

 

 

El detall que no ha passat desapercebut 

Però tot i l'alegria de Griso per estar de nou acompanyada de les seues companyes, la foto que ha volgut compartir amb tot el món està generant molta polèmica per un detall que no ha passat desapercebut. Els seguidors de la conductora d''Espejo Público' han vist que, entre tot el material de seguretat que porten les professionals, falta un element, els guants, i critiquen, entre altres coses, que siga justament un dels indispensables.

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!