H&M vol fer un ERO que pot afectar a més de 1.000 treballadors

L’empresa preveu tancar un total de 30 botigues a Espanya i fer acomiadaments en prop d’un centenar més

H&M ha informat este dimarts als treballadors que iniciarà un ERO que podria afectar a més de 1.000 treballadors a Espanya, segons ha indicat CCOO en un comunicat. La multinacional preveu tancar 30 botigues i fer acomiadaments en 94 més.

L’empresa modificarà les condicions de feina dels treballadors en 24 botigues

A més, l'empresa tèxtil també ha presentat els seus plans per modificar substancialment les condicions de feina dels treballadors en 24 botigues i una cinquantena de membres de la plantilla, que veurien reduïdes les hores de feina.

Segons CCOO, que és el sindicat majoritari a l'empresa, tant el nombre d'afectats com la quantitat de tancaments són «absolutament desproporcionats».

En un comunicat, CCOO ha afirmat que treballarà per reduir «substancialment» el nombre d'afectats per l'ERO i el tancament de botigues, i per exigir que les baixes siguen «el menys traumàtiques possibles» i amb condicions favorables per a la plantilla.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"València Activa formarà a més de 2500 dones amb la plataforma Treballem Iguals" "L'última ocurrència de les filles de Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo."