La importància de passar temps de qualitat en família

La vida passa molt de pressa i passar temps en família és fonamental

Segons Nanas & Co, empresa de selecció de personal de servici domèstic, estar a carreg de xiquets i majors, d'àmbit nacional i internacional. Dedicar temps de qualitat en família millora l'autoestima, confiança i seguretat dels seus membres. Creix el coneixement mutu i la comunicació familiar i genera aprenentatges recíprocs.
Passar temps junts permet desenvolupar habilitats socials i ajuda a alliberar estrés i tensió. És important crear relacions positives per a ajudar a desenvolupar l'empatia i comprensió.


És important fomentar la comunicació per a crear un clima que afavorisca les ganes d'expressar-se dels menuts, contar experiències i inventar històries. La creativitat es pot utilitzar com a eina per a desenvolupar la confiança i escapar de la rutina, mentre es creen llaços per a tota la vida.

L'important per als nens no és la quantitat de temps que els dediquem, sinó la qualitat d'este temps. Per esta raó, cal intentar generar un entorn on el nen trobe afecte, confiança, aprenentatge, diversió i comprensió, tot això amb l'objectiu d'ajudar al seu desenvolupament integral.

En moltes ocasions les obligacions, el treball i el cansament ens priven de moments relaxats i en sintonia amb els nostres éssers estimats. Per això, és important plantejar-se l'opció de contractar una ajuda externa com una nannie qualificada. Estes professionals recolzen en les labors domèstiques. A més d'oferir les cures als nens i encarregar-se d'ajudar-los en les seues tasques, la mainadera serà un suport fonamental per a la família, ja que compartirà les preocupacions pels menuts i alleujarà les necessitats de la llar.

Què passa si no passem temps en família?

Quan no passes temps en família i comparteixes espais mínims en la vida dels teus fills, és molt probable que existisca un desgast en els vincles emocionals. Si un fill passa molt temps només es genera una sensació de falta de necessitat dels seus pares i és possible que siga més difícil compartir amb ells.

Per què és important passar temps amb els xiquets?
Segons els experts, passar temps en família fomenta la comunicació entre pares i fills: "l'estona que estem amb ells ens servirà per a escoltar-los i que ens compten les seues alegries o les seues inquietuds. ... I és que dedicar temps als fills és tan important com fer-ho bé.

Què significa temps de qualitat en família?

Què és el temps de qualitat en família? Podríem definir el temps de qualitat en família com aquell que sentim com a especial, important, en el qual es generen bons records i vincles; moments on flueixen la comunicació, els riures i l'atenció de l'u/a l'altre/a.

Què és la falta de temps familiar?

La falta de temps en família és un problema comú en la majoria dels grups familiars on pare i mare han de sortir a treballar en horari complet i deixar als seus fills a cura d'empleades domèstiques o familiars. Comptant només amb els caps de setmana per a gaudir de la companyia dels seus fills.

Per què és important que els pares i fills dediquen temps per a compartir?

Els qui consideren que passar més temps amb els fills és bàsic indiquen que això porta avantatges com un millor coneixement entre pares i fills, una comunicació més fluida, s'enforteix el vincle i es troben solucions als problemes diaris de la criança.

Què significa compartir temps junts?

Pot semblar evident que totes les parelles comparteixen temps de qualitat. ... Passar temps junts gaudint de les mateixes aficions és sens dubte un punt afegit que s'agraeix molt en les relacions, perquè fa que siga més simple elaborar plans d'oci on tots dos puguen gaudir.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Hostalers del carrer Campoamor realitzen una asseguda reivindicativa" "Quins actes se celebraran en el Corpus Christi de València enguany?"